Steun ons

HELP MEE HANG AUT TE STEUNEN

Om uitgaansgelegenheden zoals Hang Aut te kunnen neerzetten en draaien, hebben we financiële steun nodig. Hiervan kunnen materialen aangeschaft worden, leuke workshops of muziekles en kunnen nieuwe locaties opgezet worden.

Stichting Klimkoord is een zelfstandig opererende organisatie die met inzet van vele vrijwilligers meerdere sociale initiatieven organiseert. De vrijwilligers kunnen hun activiteiten niet doen zonder uw steun. Giften aan Stichting Klimkoord zijn vaak aftrekbaar van het belastbaar inkomen, vanwege de goede doelen status.

Ons rekeningnummer is: IBAN: NL91INGB0006259344

AGB-code instelling: 72-727428

ANBI-status

Stichting Klimkoord is aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en valt als zodanig voor de betaling van schenkings- en successierechten onder het 0%-tarief. Meer informate over Stichting Klimkoord is te vinden op www.klimkoord.nl

Welke keuzes zijn er om ons te steunen?
1) Uw donatie rechtstreeks overmaken (o.v.v. HA Monster evt.)
2) Het donateursformulier invullen voor een maandelijkse bijdrage aan Hang Aut
3) Het sponsorformulier invullen voor een eenmalige grotere schenking
4) Stichting Klimkoord opnemen in uw testament. U kunt dit zelf regelen of een verzoek voor gratis notarisafhandeling indienen via Stichting Klimkoord.

Alvast bedankt namens alle vrijwilligers en het bestuur!

Speciale dank aan alle donateurs voor Hang Aut:
– Coachpraktijk 4Specials: www.4specials.nl
– Recycling Westland: www.recyclingwestland.nl

 

VRIJWILLIGER WORDEN <H/4>

Ben je enthousiast geworden en wil je graag helpen om Hang Aut een succes te maken? Neem dan contact op met … om te kijken op welke manier je van dienst kunt zijn!