Dit is wat we doen

Iedere avond kent een vast verloop volgens het tijdschema dat je ook kunt vinden op de bar in de Kelder:

January

 

19:30 – 20:00 Iedereen komt binnen

Je kunt bijpraten met de andere jongeren die er al zijn, de leiding helpen met spullen klaarzetten of vast chillen in ‘De Kelder’.

20:00 – 20:15 Opening

De avond wordt geopend door de coördinator in ‘De Kelder’: deze legt uit wat er vanavond gaat gebeuren en of er nog dingen zijn die jullie moeten weten.

20:15 – 21:00 Chillen

Je kunt spelletjes spelen, kletsen, muziek luisteren en dansen. In ‘De Kelder’ wordt achtergrondmuziek gedraaid door de DJ, boven in de grote zaal is er geen muziek.

21:00 – 22:00 Extra activiteit of chillen

Ieder café heeft een ander thema en daar wordt een activiteit voor georganiseerd. Afhankelijk van de activiteit vindt dit in ‘De Kelder’ plaats of in de grote zaal boven. De leiding zal je dit aan het begin van de avond vertellen. Je mag hieraan meedoen, maar het hoeft niet. Als je niet wilt meedoen, kun je blijven chillen.

22:00 – 23:00 Disco-uur of chillen

In ‘De Kelder’ gaat de muziek wat harder en kun je verzoeknummers indienen bij de DJ. Tijdens dit uur gaan we lekker dansen! Heb je daar geen zin in, dan kun je blijven chillen in ‘De Kelder’ of in de grote zaal boven.

23:00– 23:30 Afsluiten en opruimen

De activiteiten stoppen, de muziek gaat uit, de lichten gaan aan en despullen van Hang Autworden in beide zalen opgeruimd. Je mag meehelpen met opruimen. In dit half uur kan iedereen vertrekken.

23:30 Einde van de avond

Iedereen staat buiten, de Noviteit gaat dicht.